Pregàries pels malalts

Pregària en català pels malalts
Pregària pels malalts del Pare Emilià Tardif
Uneix-te amb fe a aquesta pregària dipositant la teva vida sencera a les mans de Jesús.

Senyor Jesús, creiem que estàs viu i ressuscitat. Creiem que estàs realment present en el Santíssim Sagrament de l'altar i en cada un de nosaltres.


Et lloem i t'adorem Senyor, per venir fins a nosaltres com pa viu baixat del cel.


Tu ets la plenitud de la vida.
Tu ets la resurrecció i la vida.
Tu ets, Senyor, la salut dels malalts.


Avui volem et presentar a tots els malalts, perquè per a Tu no hi ha distància ni en el temps ni en l'espai.


Tu ets l'etern present i Tu els coneixes. Ara, Senyor, et demanem que tinguis compassió, perquè tots reconeguin que Tu estàs viu a la teva Església avui; i que es renovi la seva fe i la seva confiança en Tu; t'ho supliquem, Jesús.


Tingues compassió amb els que pateixen en el seu cos, amb els que pateixen en el seu cor i amb els que pateixen en la seva ànima, que estan pregant i escoltant el testimoni del que Tu estàs fent pel teu Esperit renovador en el món sencer.


Tingues compassió d'ells, Senyor.
Des d'ara t'ho demanem.
Beneeix-los a tots i fes que molts tornin a trobar la salut, que la seva fe creixi i es vagin obrint a les meravelles del teu amor, perquè també ells siguin testimonis del teu poder i de la teva compassió.


T'ho demanem, Jesús, pel poder de les teves santes nafres, per la teva santa creu i per la teva preciosa sang. Cura'ls, Senyor.


Cura'ls en el seu cos, cura'ls en el seu cor, cura'ls en la seva ànima. Dóna'ls vida i vida en abundància.


T'ho demanem per intercessió de Maria Santíssima, la teva mare, la Mare de Déu dels Dolors, que era present, de peu, prop de la creu. La que va ser la primera en considerar les teves santes nafres i que ens vas donar per mare.


Tu ens has revelat que ja has pres sobre teu totes les nostres malalties i per les teves santes nafres hem estat curats.


Avui, Senyor, et presentem en fe a tots els malalts que ens han demanat oració i et demanem que els alleugis en la seva malaltia i que els donis la salut.


Et demanem per la glòria del Pare del cel, que curis els malalts que llegiran aquesta pregària. Fes que creixin en la fe, en l'esperança, i que rebin la salut per a glòria del teu Nom.


Perquè el teu regne segueixi estenent-se més i més en els cors, a través dels signes i prodigis del teu amor. 


Tot això t'ho demanem Jesús, perquè Tu ets Jesús, Tu ets el Bon Pastor i tots som ovelles del teu ramat.


Estem tan segurs del teu amor, que encara abans de conèixer el resultat de la nostra oració, en fe, et diem: gràcies Jesús pel que Tu faràs en cada un d'ells.


Gràcies pels malalts que Tu estàs curant ara, que Tu estàs visitant amb el teu amor. Gràcies, Jesús, pel que Tu faràs.


Ho dipositem a les teves mans des d'avui i et demanem que ho submergeixis en les teves santes nafres. Que ho cobreixis amb la teva sang divina, i que a través d'aquest missatge, el teu cor de Bon Pastor parli als cors de tants malalts que el llegiran. Glòria i lloança a Tu, Senyor!